Trixi és Karesz

Trixi és Karesz

2018-07-07 /

Margó!

Azért írunk Neked, mert szeretnék megköszönni még egyszer mindent, amit az Esküvőnk tökéletes lefolyásáért tettel! 🙂 Kellett pár hét, amíg felfogtuk, hogy már megvolt és lement minden.

A mai rohanó Világban jó volt azt tapasztalni, hogy még vannak olyan emberek, akik nem csak azért tesznek, hogy pénzüknél legyenek, és hogy letudják a „munkájukat”, hanem szívvel lélekkel tesznek azért, hogy amit vállalnak az a lehető legjobban sikerüljön. Benned ezt az embert ismertük meg! Már az első telefonos egyeztetések során megteremtetted azt a „hangulatot” amiből tudtuk jó kezekben vagyunk :), valamint találkozásunkkor láttuk, hogy érdekel is, hogy kinek fogod a szertartás lebonyolítását elvállalni.

Minden úgy sikerült, ahogy megálmodtuk, sőt még helyenként jobban is. A bemutatásunk és a szülők köszöntése különösen tetszett mindenkinek. Eddig akikkel beszéltünk bár az egész lagzit dicsérték, de téged mindenki külön kiemelt, hogy milyen gyönyörű szertartást tartottál. Csak hogy érzékeltessem, hogy milyen jó volt a vélemény, az egyik legkritikusabb vendégünk már a szertarás után azt mondta, hogy 10-ből 10-es volt a szertartás, mint ha egy amerikai filmben lenne. 🙂

Mindenkinek csak ajánlani tudunk és fogunk is. Köszönjük még egyszer a közös munkát.

Kellemes nyarat és jó egészséget, reméljük a hangod már jobban van nálunk tökéletes volt az is!

Trixi & Karesz


Share it: